Zomer–workshops 2022

Zomer–workshops 2022

Spanje – Andalucia (nabij Malaga): internationale workshop voor Nederlandstaligen, Franstaligen, Engelstaligen en Spaanssprekenden.
Augustus 2022 – 5 dagen

Thema: De boom, het huis en de tuin

Dit zijn krachtige en belangrijke symbolen die we heel vaak tegen komen binnen de Evolutieve Kunsttherapie. Zij stimuleren het evenwicht van de psyche en de axe in het dagelijks leven op moeder aarde. Wanneer men via tekenen deze symbolen laat evolueren naar hun maximale dimensie verruimt men de psyche, de verbeelding en de creatieve geest van de persoon. We tekenen zowel individueel als in groep. Gedurende het collectief tekenen leert men in relatie gaan met de medemens en opent men zich voor de vreugde van het leven.

Inschrijving en meer informatie:

Mail: veronique@plenitudeschool.org
Mobile: 00 32 486 13 63 03 / 00 34 66 17 90 116

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.